pcc gent met verlichting

Na de successvolle publieke ritten met onze Kersttram in 2019, hadden we jullie ook dit jaar graag weer een aantal avonden door de sfeervolle straten van Gent kunnen vervoeren met onze Kersttram.

Echter is het in deze tijden met zeer ongunstige Covid-19 cijfers en een hoge werkdruk voor het zorgpersoneel niet verantwoord om ritten met passagiers te doen. Dit jaar zullen er dan ook gèèn publieke of private passagiersritten met onze kersttram mogelijk zijn.

Dat wil echter niet zeggen dat onze Kersttram dit jaar niet te zien zal zijn in Gent! In overleg met De Lijn hebben we besloten om wel een aantal avonden uit te rijden met de Kersttram, maar dan zonder passagiers. Op die manier kunnen we toch een beetje bijdragen aan de sfeer, warmte, en verlichting in onze mooie stad.

Op zaterdag 12 en zondag 13, en zaterdag 19 en zondag 20 december zal onze tram s'avonds dan ook te zien zijn in Gent, en zal hierbij zowel het Stadscentrum als een paar andere trajecten aandoen, meer info volgt deze week nog op onze website en Facebook!

Spot je ons? Neem dan zeker een foto (of meerdere) en post het op Social media en tag ons, of De Lijn! 😀


(Ps: In de loop van de week van 7 december zal er al eens een testrit gebeuren, dus je kan de kersttram al eerder spotten dan de 12e december ;-) )